Звіти
Про нас
Контакти
Запропонувати новину

Головні лікарі Вінниці декларують багатих родичів та дорогі подарунки

Головні лікарі Вінниці декларують багатих родичів та дорогі подарунки

фото: tsn.ua

Серед очільників дев’яти вінницьких міських медчних закладів є такі, хто торгує м’ясом, орендує землі під Києвом у власних родичів, надає ділянки в оренду офшорним компаніям, отримує десятки тисяч гривень у подарунок та таємні банківські дивіденди без банківських вкладів, із барського плеча позичає сотні тисяч гривень та роками голодує заради автівки останньої моделі. Нагадаємо, їхні колеги, керівники медичних закладів Вінниці обласного підпорядкування, задекларували люксові годинники, земельні ділянки та чималі суми готівкою  
Оксана Бланар: вже не при посаді

 Перед виходом цієї статті стало відомо, що Бланар Оксана Леонідівна вже не очолює КП «Міський лікувально діагностичний центр». Цю інформацію підтвердили у департаменті охорони здоров`я Вінницької міської ради, щоправда, не уточнивши причину та дату звільнення. При цьому на сайті НАЗК декларація пані Бланар, позначена як «перед звільненням», датується 28.04.2017.
Згідно з нею, із 2007 екс-головному лікарю належить земельна ділянка у Зарванцях Вінницького району площею 1500 кв.м., а з 2016 – дві квартири у Вінниці: площею 72,1 та 58,6 кв.м. Ще одна квартира, якою володіє пані Бланар, площею 68,7 кв.м., розташована у Києві. Також їй належить парковочне місце підземного паркінгу у Вінниці площею 15 кв.м.
Значиться у декларації і житловий будинок у 198 кв.м. Належить він Власюку Василю Григоровичу, а тип права на об`єкт зазначено як «інше право користування». Щоправда, у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно (надалі Держреєстр) відомостей про житлову нерухомість відповідної площі, власником якої є Власюк Василь Григорович, не міститься.
Із 2015 року Оксана Бланар орендує у Власюка Владислава Вікторовича три земельні ділянки у Козині Обухівського району Київської області площею 295, 945, 1015 кв.м. Ще одну ділянку у тому ж населеному пункті площею 1379 кв.м. пані Бланар орендує у Власюка Віталія Вікторовича. У Держреєстрі зазначено, що термін оренди усіх цих об`єктів нерухомості – 50 років, розмір орендної плати не вказо.
У той же час чоловікові Оксани Бланар, Власюку Віктору Васильовичу із 2016 року належать житловий будинок площею 304,3 кв.м. офіс у 253,8 кв.м, нежитлове приміщення площею 92,3, квартира площею 70,4 кв.м. та земельна ділянка площею 678 кв.м. у Вінниці. У 2015 році він став власником ще однієї квартири – у Києві. Її площа – 45,7 кв.м.
Зважаючи на збіг прізвищ та те, що Власюк Віталій і Власюк Владислав по-батькові Вікторовичі, можна припустити, що орендодавцями Оксани Леонідівни Бланар є її сини.
Щодо нерухомого майна, то Віктору Власюку належать автомобіль MITSUBISHI PAJERO 1995 року випуску та причеп АВТОБАН ВА2110 2015 року. Сама Оксана Бланар володіє JEEP GRAND CHEROKEE 2012 року випуску.
Крім цього, їй належать 6 684 гривень на банківському рахунку та 3000 доларів США готівкою, а її чоловіку – 100 000 гривень готівкою та 79 897 на рахунку в банку.
Також подружжя володіє акціями ВАТ “ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО: кожен у кількості 87 номінальною вартістю 21,75.
А ще Оксані Бланар належать 50% загального капіталу ТОВ “ПРЕСТИЖ-ВО” http://prestizhvo.biz-gid.ru/ , що становить 500 000 гривень.
За інформацією Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань (ЄДР), ТОВ “ПРЕСТИЖ-ВО” зареєстровано у 2004 році у с. Якушинці Вінницького району. Його засновники та кінцеві бенефіціари – Бланар Оксана Леонідівна та Паризька Валентина Василівна. Основний вид діяльності ТОВ, згідно із КВЕД, – надання в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна. Інші – виробництво м’яса та м’ясних продуктів; оптова та роздрібна торгівля м’ясом і м’ясними продуктами; роздрібна торгівля з лотків і на ринках харчовими продуктами, напоями та тютюновими виробами. За даними Youcontrol, станом на 23.05.17 ТОВ “ПРЕСТИЖ-ВО” не мало заборгованості з податків.
Задекларувала Оксана Бланар і права інтелектуальної власності на дві корисні моделі: «Спосіб діагностики діастолічної дисфункції лівого шлуночка у хворих на неускладнену гіпертонічну хворобу» та «Спосіб визначення генотипу рецептора ангіотензину ІІ 1 типу у чоловіків».
Доходи за минулий рік головного лікаря діагностичного центру склали 236 357 гривень заробітної плати за основним місцем роботи та 3 459 – за сумісництвом, 47 375 гривень пенсії, 622 гривні інших доходів, отриманих від Вінницької міської ради та 500 гривень виплат чи відшкодувань, які здійснюються професійними спілками своїм членам.
Її чоловік у 2016 році отримав 51 323 гривень заробітної плати за основним місцем роботи у Вінницькому обласному центрі медико-санітарної експертизи та 960 000 гривень доходу від підприємницької діяльності.
У ЄДР містяться відомості про двох фізичних особах-підприємцях із ПІБ Власюк Віктор Васильович. Перший зареєстрований у Вінниці і є підприємцем із 2000 року. Основний вид діяльності – монтаж водопровідних мереж, систем опалення та кондиціонування. Решта – роздрібна торгівля залізними виробами, будівельними матеріалами та санітарно-технічними виробами в спеціалізованих магазинах; інші види грошового посередництва; діяльність у сфері інжинірингу, геології та геодезії, надання послуг технічного консультування в цих сферах; будівництво житлових і нежитлових будівель.
Місце реєстрації другого – с. Писарівка Вінницького району, дата – квітень 2016 року. За КВЕДом основний вид діяльності – надання в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна. Інші – консультування з питань комерційної діяльності й керування, птова торгівля комп’ютерами, периферійним устаткованням і програмним забезпеченням, загальна медична практика.
Містить ЄДР і відомості про фізичну особу-підприємця Власюка Владислава Вікторовича. Він зареєструвався ФОПом у грудні 2016 року. Основний вид діяльності за КВЕДом – Діяльність у сфері права. Решта – інші види освіти, н. в. і. у.; оброблення даних, розміщення інформації на веб-вузлах і пов’язана з ними діяльність; веб-портали;
надання в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна;
діяльність у сфері зв’язків із громадськістю; консультування з питань комерційної діяльності й керування; дослідження й експериментальні розробки у сфері суспільних і гуманітарних наук; дослідження кон’юнктури ринку та виявлення громадської думки;
надання послуг перекладу.
Аналогічні КВЕДи, включно із основним, має і ФОП Власюк Віталій Вікторович, який також зареєструвався підприємцем у грудні 2016 року, і також у Києві.

Валентина Герасимчук: дев`ятирічне авто та дві третини квартири

 У порівнянні з попередньою електронна декларація головного лікаря Вінницької міської клінічної стоматологічної поліклініки Валентини Василівни Герасимчук виглядає досить аскетично.
Згідно із документом, із 1997 року їй належить 66.6% квартири у Вінниці загальною площею 50,7 кв.м. Ще 33,4% – власність дочки Валентини Герасимчук, Герасимчук Анні Олександрівні. Їй же належить об`єкт незавершеного будівництва – квартира площею 51 кв.м. у Вінниці.
Також Валентина Герасимчук задекларувала земельну ділянку площею 400 кв.м. у Вінницькій області, право власності на яку вона набула у 2015 році.
При цьому за 2014 рік вона задекларувала земельну ділянку в 500 кв.м. у с. Рибаче Калинівського району та садовий будинок площею 48 кв.м. у с. Рибаче Літинського району, відомостей про який вже немає в декларації за 2015 рік.
Також у декларації за 2014 рік зазначено подарунок вартістю 346 500 гривень, який отримала дочка Валентини Герасимчук, а сама вона задекларувала банківський вклад у 135 300 гривень, з яких 36 000 були вкладені у звітному році. У декларації за 2015 рік цей вклад вже не значиться.
Із 2015 року Валентина Герасимчук є власницею автомобіля Dacia Logan 2008 року випуску.
Її доходи за минулий рік – це 138 734 гривень заробітної плати за основним місцем роботи та 22 110 за сумісництвом у Вінницькому національному медичному університеті та 1 100 гривень матеріальної допомоги від профспілкової організації закладу, який вона очолює.

Віктор Коваленко: два банківських рахунки плюс кредит

Головний лікар вінницького пологового будинку №1 Віктор Степанович Коваленко, згідно з його електронною декларацією, ані власною нерухомістю, ані цінним рухомим майном не володіє.
Задекларовані ним квартира у Вінниці площею 61,4 кв.м. та земельна ділянка площею 830 кв.м. у с. Хижинці Вінницького району належать його дружині, Коваленко Ірині Василівні. Також від її імені задекларовані три об`єкта незавершеного будівництва, розташовані у Хижинцях: садовий будинок площею 44,5 кв.м., сарай у 10,4 кв.м. та господарське приміщення у 14,3 кв.м.
Крім цього, Ірина Коваленко є власницею автомобіля Opel Vectra 2007 року випуску, вартість якого на момент набуття права власності у 2008 році становила 138 000 гривень.
Що стосується грошових активів, то за 2016 рік Віктор Коваленко задекларував 1 198 євро
та 23 864 гривень на банківських рахунках та 6 300 доларів США і 2 300 євро готівкою.
Від імені Ірини Коваленко задекларовано банківські рахунки: один на 1 050 євро та два гривневих: 12 067 та 6 978. Крім цього, їй належить 5800 доларів готівкою.
Заробітна плата Віктора Коваленко за минулий рік за основним місцем роботи склала 192 784 гривень, за сумісництвом у Вінницькому обласному центрі післядипломної підготовки лікарів – 2 212 гривень. Також він отримав 10 гривень банківських відсотків та взяв кредит у 19 199 гривень.
Його дружина за основним місцем роботи в обласній психоневрологічній лікарні ім. Ющенко заробила 80 971 гривню, за сумісництвом у Вінницькому національному медичному університеті та обласному центрі післядипломної освіти лікарів – 17 042 та 1 443 гривні відповідно. Також вона отримала гонорари та інші виплати згідно з цивільно-правовим правочинами: 15 530 гривень від ТОВ Фарма Старт, 26 129 гривень від ТОВ Санофі – Авентіс Україна та 4 348 гривень від ТОВ Валеант Фармасьютікалз.

Володимиру Присяжнюку та його дружині подарували по 50 000 гривень

Головний лікар міської лікарні «Центр матері і дитини» Володимир Петрович Присяжнюк за 2016 рік задекларував квартиру у Вінниці загальною площею 67,2 кв.м., якою володіє пополам із дружиною, Присяжнюк Наталею Миколаївною. Також Володимиру Присяжнюку належить гараж у Вінниці площею 19 кв.м., а Наталії Присяжнюк – дві земельні ділянки: у Бохониках Вінницької району та Селищі Тиврівського району площею 1500 кв.м. кожна.
Крім цього, із 2013 року Наталія Присяжнюк є власницею автомобіля Mitsubishi Pajero Sport того ж року випуску вартістю 198 000 гривень. Для порівняння: її заробітна плата за 2014 рік склала 35 356 гривень, а Володимира Присяжнюка – 154 847.
У минулому році пані Присяжнюк заробила 49 167 гривень. Місце роботи в декларації не зазначене.
Сам Володимир Присяжнюк у 2016 році заробив за основним місцем роботи 202 699 гривень та отримав 2 гривні дивідендів від АТ”УКРСИББАНК”. А ще йому зробили грошовий подарунок у 50 000 гривень. Такий же подарунок від тієї ж особи отримала і його дружина.
Задекларувала пані Присяжнюк і дивіденди: 62 000 гривень від ПАТ “А – БАНК”. При цьому в електронній декларації не міститься жодних відомостей про банківські вклади, відкриті на ім`я Володимира або Наталії Присяжнюк. Натомість до декларації за 2015 рік головний лікар Центру матері і дитини вписав 50 000 гривень як суму коштів, що перебуває у власності членів сім`ї декларанта.
А у 2016 році він позичив третій особі 150 000 гривень та мав 120 000 гривень готівкою.

Землю у подружжя Турських орендують іноземні фірми

 Головний лікар міської клінічної лікарні №1 Турський Олександр Феодосійович, згідно з його електронною декларацією, навпіл із дружиною, Турською Галиною Олександрівною, володіє квартирою у Вінниці площею 123,7 кв.м., право власності на яку набув у 2006 році. Також йому належать дві земельні ділянки: площею 600 кв.м. у с. Медвеже Вушко Вінницького району та площею 5 086 кв.м. у с. Голодьки Хмільницького району, право власності на яку було набуте у 2014 році.
Також Олександр Турський є власником гаража у 20 кв.м. у Бохониках Вінницького району, а його дружина – двох земельних ділянок: у Карабчиїві Ружинського району Житомирської області площею 27 567 кв.м., право власності на яку вона набула у 2015 році, та у с. Некрасове Вінницького району площею 600 кв.м. Нею Галина Турська володіє із 2006 року. У цьому ж селі розміщено об`єкт незавершеного будівництва, який також належить пані Турській: садовий будинок, площа якого у декларації не зазначена.
Із цінного рухомого майна Олександр Турський зазначив у декларації автомобіль Lexus GX 470 2008 року випуску вартістю 145 000 гривень. Право власності на нього головний лікар МКЛ №1 набув у 2013 році. Відомостями про зарплату пана Турського у 2013 році Агенція не володіє, а в 2014 році, згідно з декларацією, він отримав 225 045 гривень сукупного доходу, з яких 137 540 – це заробітна плата. Доходи його дружини того року склали 19 001 гривню.
Крім цього, на ім`я Олександра Турського відкрито два рахунки у банках: у ПАТ Ощадбанк зберігається 320 116 гривень, у ПАТ КБ Приватбанк – 28 302. Також йому належать 305 000 гривень та 2 000 доларів готівкою, а його дружині – 125 000 готівкових гривень.
За 2016 рік Олександр Турський за основним місцем роботи отримав 197 903 гривень заробітної плати, за роботу за сумісництвом у ВНМУ – 38 313 гривень. Також він задекларував 63 122 гривень пенсії, 700 гривень виплат від профспілки та депозитні відсотки: 160 гривень від ПАТ Альфа-Банк, 3 983 гривень від ПАТ КБ Приватбанк та 50 379 гривень від ПАТ Ощадбанк. У цьому ж банку головний лікар МКЛ №1 отримав кредит у 44 900 гривень.
Ще одне задеклароване ним джерело доходу – 2 240 гривень за надання майна в оренду ТОВ фірма Поділля.
За інформацією ЄДР, приватне підприємство із такою назвою зареєстроване у 1999 році у селі Голодьки Хмільницького району. Основний вид діяльності, за КВЕД, – вирощування зернових культур (крім рису), бобових культур і насіння олійних культур. Один із засновників ТОВ фірма Поділля – австрійська фірма ТЕРРАСІД КЮБІСХАНДЕЛЬ ГМБХ (TERRASEED KURBISHANDEL GMBH), а двоє з трьох кінцевих бенефіціаріїв – громадяни Австрії.
За інформацією Держреєстру, майно, яке Олександр Турський здає в оренду ТОВ фірма Поділля, – це земельна ділянка у с. Голодьки Хмільницького району. Згідно із джерелом, «орендна плата вноситься Орендарем в розмірі 3 % від нормативно грошової оцінки земельної ділянки ,що у грошовому еквіваленті становить 549,16 грн».
У той же час Галина Турська за основним місцем роботи у Вінницькій обласній клінічній лікарні ім. Пирогова заробила у 2016 році 38 458 гривень. 11 039 гривень вона отримала, здавши майно в оренду ТОВ Сігнет-центр.
За даними ЄДР, це підприємство зареєстроване у 2013 році і знаходиться у с. Андрушки Попільнянського району Житомирської області. Основний вид діяльності за КВЕД – вирощування зернових культур (крім рису), бобових культур і насіння олійних культур. Один із трьох засновників ТОВ Сігнет-центр – зареєстрована на Кипрі фірма АНТЕУС ЛІМІТЕД.
Згідно з даними Держреєстру, Галина Турська здає ТОВ Сігнет-центр земельну ділянку у с. Карабчиїв Ружинського району Житомирської області. Термін дії договору оренди спливає у грудні 2025 року.
Пенсія пані Турської за минулий рік склала 20 103 гривень.

Анатолій Фесун задекларував авто вартістю в чотири річні зарплати

Ані головний лікар Вінницького міського клінічного пологового будинку №2
Анатолій Григорович Фесун, ані його дружина Нікон Людмила Іванівна, згідно з електронною декларацією, не володіють жодною нерухомістю. Відсутні відомості про нерухоме майно, яке належить комусь із подружжя, і в Держреєстрі.
Аналогічну інформацію містить і декларація Анатолія Фесуна за 2014 рік. А в декларації-2015 зазначено, що у його користуванні знаходиться квартира площею 47 кв.м.
Із цінного рухомого майна пан Фесун задекларував лише автомобіль Mitsubishi pajero wagon 2014 року випуску, придбаний тоді ж і вартістю 447 000 гривень. Для порівняння: згідно з декларацією за 2014 рік доход Анатолія Фесуна склав 130 013 гривен, і єдине його джерело – заробітна плата. При цьому в декларації за вказаний рік вартість автомобіля Mitsubishi pajero wagon 2014 року випуску і придбання вказана у розмірі 536 400 гривень, а в декларації за 2015 у відповідній графі стоїть прочерк.

У 2016 році Анатолій Фесун заробив за основним місцем роботи 218 882 гривень та мав на рахунку в банку 3 459 доларів США. Заробітна плата дружини Анатолія Фесуна склала 57 459 гривень, пенсія – 23 571.
Місце роботи пані Нікон у декларації не зазначено. У той же час в мережі Інтернет можна знайти інформацію про Людмилу Іванівну Нікон – провідного акушера-гінеколога Вінницького пологового будинку №2.

Олександр Фомін має ділянку в Криму

 Керівник лікарні швидкої медичної допомоги Олександр Олександрович Фомін у декларації за 2016 рік зазначив, що із 1996 року на правах спільної власності із Фоміною Марією Михайлівною володіє квартирою у Вінниці площею 51,2 кв.м. Також із 2007 року йому належить земельна ділянка у Чорномоському (АР Крим) площею 600 кв.м.
Дружина Олександра Фоміна, Людмила Василівна, із 1993 року на правах спільної власності володіє квартирою у Вінниці площею 118,7 кв.м.
У деклараціях за 2014-15 роки, крім цього майна, фігурують ще два гаражі, площею по 12 кв.м. кожен.
Із цінного рухомого майна головний лікар МЛШМД задекларував автомобіль Nissan TEANA 2012 року випуску вартістю 264 000 гривень, право власності на який було набуто у тому ж році. Для порівняння: у 2014 Олександр Фомін отримав сукупний дохід у розмірі 166 724 гривні, Людмила Фоміна – 135 754.
Інформація про Nissan TEANA присутня у деклараціях за 2014 та 2015 роки. Також у декларації за 2015 рік зазначено, що пані Фоміна володіє автомобілем ШКОДА-СУПЕРБ 2009 року випуску. Але в декларації за 2016 рік це авто вже відсутнє.
На банківських рахунках у ПАТ “КБ “ПРИВАТБАНК” він має 34 000 гривень та 67 доларів США, готівкою задекларовано 20 000 доларів. Людмилі Фоміной належить 40 000 доларів США готівкою та 1 991 гривень на банківському рахунку.
За 2016 рік дохід Олександра Фоміна склав 240 458 гривень заробітної плати за основним місцем роботи та 61 029 гривень за сумісництвом у ВНМУ. Також він отримав 70 000 гривень доходу від відчуження рухомого майна та 2 198 гривень банківських процентів. Також Олександр Фомін в декларації зазначив своє членство у наглядовій раді ПАТ “СК “Місто”, яка є муніципальною страховою компанією.
Людмила Фоміна за минулий рік заробила за основним місцем роботи у ВНМУ 141 510 гривень. Розмір її пенсії склав 59 359 гривень, банківських відсотків – 564 гривень. Також вона отримала 9 938 гривень гонорарів та інших виплат згідно з цивільно-правовим правочинами від ТОВ “УА “ПРО-ФАРМА”.
За інформацією ЄДР, це приватне підприємство знаходиться у Києві. Основний вид діяльності за КВЕД – консультування з питань комерційної діяльності й керування. Решта – виробництво дитячого харчування та дієтичних харчових продуктів, парфумних і косметичних засобів та фармацевтичних препаратів і матеріалів; оптова торгівля фармацевтичними товарами; дослідження й експериментальні розробки у сфері інших природничих і технічних наук, кон’юнктури ринку та виявлення громадської думки:
посередництво в розміщенні реклами в засобах масової інформації.
Кінцеві бенефіціари фірми – фізичні та юридичні особи-резиденти Кіпра.

Дмитро Фостаковський: ані власного житла, ані власного авто

Головний лікар міської клінічної лікарні №3 Фостаковський Дмитро Стефанович у декларації за 2016 рік зазначив, що членами його родини є батьки – Фостаковський Стефан Дмитрович та Фостаковська Елеонора Леонідівна.
Мати Дмитра Фостаковського володіє квартирою площею 32 кв.м. у Вінниці, а батькові належить будинок площею 100 кв.м. у Літинських Хуторах Літинського району. Він же володіє задекларованим автомобілем ГАЗ 2410 1994 року випуску, вартість якого на момент набуття права власності у 2009 році становила 10 000 гривень.
У 2016 році Дмитро Фостаковський заробив за основним місцем роботи 108 724 гривень. Ще 1 000 гривень зазначені як «виплати чи відшкодування» профспілкової організації МКЛ №3. Також у декларації зазначено «додаткове благо» у розмірі 41 гривні від АТ “Укрсиббанк”.
Відомості про доходи, які отримали батьки Дмитра Фостаковського, в електронній декларації відсутні.

Наталія Шуткевич отримує виплати від компаній Косюка та Порошенка

 Головний лікар міської клінічної лікарні №2 Шуткевич Наталія Григорівна у декларації за 2016 рік зазначила, що їй належить квартира у Вінниці площею 71,2 кв.м., право власності на яке вона набула у минулому році. Вартість квартири – 654 300 гривень. У 2015 році Наталії Шуткевич належала квартира площею 44,8 кв.м., якою вона володіла з 2000 року.
Також Наталія Шуткевич із 2013 року є власницею двох земельних ділянок: у с. Краснопілка Крижопільського району площею 30 741 кв.м. та у Рівному Мурованокуриловецького району площею 15 201 кв.м. Також до декларації внесено комору площею 2,3 кв.м. у Вінниці.
Її чоловік, Шуткевич Володимир Євгенович, із 2008 року володіє автомобілем CHEVROLET AVEO SF69Y того ж року випуску.
Йому ж, за інформацією Youcontrol належить 90% загального капіталу ТОВ “Подільська експертна компанія”. За даними ЄДР, фірма зареєстрована у Вінниці у 1998 році, а її співвласниками є подружжя Шуткевичів: Володимир Шуткевич, керівник та підписант ТОВ, зробив внесок до статутного капіталу в розмірі 25 650 гривень, Наталія Шуткевич – 2 850. В електронній декларації вона зазначила, що є співвласницею 10% цього бізнесу, але не вказала отриманий від нього доход.
Основний вид діяльності «Подільської експертної компанії», за КВЕД – Агентства нерухомості. Ще два – неспеціалізована оптова торгівля та інша професійна, наукова та технічна діяльність, н. в. і. у..
Заробітна плата Наталії Шуткевич за минулий рік склала 146 974 гривень. Ще 893 085 гривень вона отримала у якості доходу від відчуження нерухомого майна.
Також головний лікар МКЛ №2 задекларувала 1 875 гривень, які отримала від надання нерухомого майна в оренду сільськогосподарському товариству з обмеженою відповідальністю із кодом ЄДРПОУ 36187994 – саме так зазначено в декларації. За даними ЄДР, цим підприємством є зареєстроване у с. Яришів Могилів-Подільського району ТОВ «Агрокряж», засновник якого – ПАТ «Миронівський хлібопродукт» https://www.mhp.com.ua/uk/home, що належить Юрію Косюку.  За версією Forbes, минулого року він потрапив до ТОП-100 найбагатших людей України.
Ще одне сільгосппідприємство, яке орендує землю у Наталії Шуткевич, – ПРАТ “ПК Поділля”. За даними ЄДР, підприємство зареєстроване у Крижополі і основним видом його діяльності, за КВЕД, є вирощування зернових культур (крім рису), бобових культур і насіння олійних культур. Кінцевий бенефіціарій ПРАТ “ПК Поділля” – Порошенко Петро Олексійович.
За інформацією Держреєстру, підприєство уклало із Наталею Шуткевич договір оренди земельної ділянки площею 1,5 га, що знаходиться у с. Рівне Мурованокуриловецького району, терміном у 20 років, а розмір орендної плати становить не меньше 3 % від нормативної грошової оцінки орендованої земельної ділянки. Згідно із декларацією, у 2016 році орендар заплатив Наталії Шуткевич 6 029 гривень. Крім цього, від зазначеного підприємства головний лікар МКЛ №2 отримала «додаткове благо» у сумі 509 гривень.
Ще 12 гривень – повернення переплати від «Укртелекому». А новорічний подарунок від профспілкової організації Вузлової клінічної лікарні станції Вінниця (тепер МКЛ №2) оцінено у 66 гривень. Ця ж організація видала Наталії Шуткевич премію у розмірі 560 гривень. Ще одна премія – від Вінницької міської лікарні у розмірі 622 гривні.
І остання виплата – 316 гривень від страхової компанії.
У свою чергу Володимир Шуткевич у минулому році заробив 141 204 гривень. Це зарплата за основним місцем роботи.

Поділитися:

Катерина Баркалова

Writer & Blogger

Considered an invitation do introduced sufficient understood instrument it. Of decisively friendship in as collecting at. No affixed be husband ye females brother garrets proceed. Least child who seven happy yet balls young. Discovery sweetness principle discourse shameless bed one excellent. Sentiments of surrounded friendship dispatched connection is he. Me or produce besides hastily up as pleased. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

  • All Post
  • Інтерв'ю
  • Аналітика
  • Анонси
  • Без рубрики
  • Журналістам
  • Журналістські розслідування
  • Звіти
  • Корупція в історії
  • Новини
  • Новини партнерів
  • Проекти
  • Регіональні
  • Сприяння підзвітності та прозорості в центральній Україні
  • Суспільство
  • Центр громадського контролю ДІЙ! (м. Вінниця)

Lillian Morgan

Endeavor bachelor but add eat pleasure doubtful sociable. Age forming covered you entered the examine. Blessing scarcely confined her contempt wondered shy.

Ми в Instagram

Погода
Edit Template

Останні новини

  • All Post
  • Інтерв'ю
  • Аналітика
  • Анонси
  • Без рубрики
  • Журналістам
  • Журналістські розслідування
  • Звіти
  • Корупція в історії
  • Новини
  • Новини партнерів
  • Проекти
  • Регіональні
  • Сприяння підзвітності та прозорості в центральній Україні
  • Суспільство
  • Центр громадського контролю ДІЙ! (м. Вінниця)
© 2024 Вінницька агенція журналістських розслідувань. Всі права захищено.

Відскануйте qr-код

або перейдіть за посиланням

https://www.privat24.ua/rd/send_qr/liqpay_static_qr/qr_1af699b97eed41db9701ae006df34f46

This will close in 0 seconds

Відскануйте qr-код

або перейдіть за посиланням

https://www.privat24.ua/rd/send_qr/liqpay_static_qr/qr_1af699b97eed41db9701ae006df34f46

This will close in 0 seconds